Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Skip to main content
Go Search
  
UMF Iasi > Directia administrativa > Pages > PatrimoniulUniversitatii.aspx  

Patrimoniul universitatii 

UMF Iasi > Directia administrativa > Patrimoniul universitatii
 

PATRIMONIU


Universitatea de Medicina si Farmacie “ Gr. T. Popa “ Iasi
beneficiaza de o baza de invatamant care in ultimii ani, datorita investiilor ce au fost facute, este aliniata la standardele europene, asigurand studentilor un mediu propice specializarii in domeniul medical. Institutia de invatamant medical iesean este una cu traditie si cu rezultate spectaculoase in domeniul cercetarii medicale, merite ce sunt recunoscute atat in plan national cat si la nivel european.

Studentii beneficiaza de amfiteatre noi ce au fost dotate cu mobilier nou si cu o acustica deosebita ceea ce permite studentilor o aprofundare cat mai buna a notiunilor inca din cursul prelegerilor. Laboratoarele sunt dotate cu aparatura performanta ce asigura o mai buna trecere in practica a notiunilor pe care studentii le invata la cursuri.
De asemenea, studentii beneficiaza de conditii excelente de cazare in camine dotate cu mobilier nou. UMF Iasi are un numar de sapte camine studentesti in care conditiile de cazare sunt aliniate la standarde europene. Dotarile existente asigura studentilor un mediu propice studiului.

Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.